top of page

Office |
BEEKMANS

Empower Spaces heeft met trots de opdracht van Beekmans RVS aangenomen om een geheel nieuwe structuur te ontwerpen, inclusief het kantoor, als onderdeel van een ambitieus nieuwbouwproject. Onze aanpak begon met een diepgaande verkenning van het DNA van het bedrijf, wat diende als de essentiële bouwsteen voor het nieuwe concept.

Dit project is meer dan alleen een fysieke transformatie; het is een reis door de identiteit en toekomst van Beekmans RVS. We hebben niet alleen nagedacht over de optimalisatie van werkprocessen, maar zijn ook diep ingegaan op de vraag hoe je de beste talenten aantrekt en behoudt. Het ontwerp is doordrenkt met de visie op groei en het creëren van een werkomgeving die niet alleen efficiënt is, maar ook een WOW-effect heeft op bezoekers en nieuwe medewerkers.

Empower Spaces begeleidt Beekmans RVS niet alleen in de fysieke transformatie, maar ook in de transformatie van de werkervaring. Samen met het bedrijf denken we na over de toekomst, waarin de ruimte niet alleen functioneert, maar ook inspireert. Beekmans RVS en Empower Spaces bouwen aan een toekomst waarin het kantoor meer is dan slechts een werkplek.

Ontwerp
Interieurontwerp Empower Spaces, Willeke Verhagen / Anne Adriaans
Programma
concept ontwerp kantoor
Realisatie
wordt vervolgd

"Creating Better Spaces"

bottom of page