top of page

Hospitality |
PRINCENBOSCH

Een Brabantse golfclub dat opgericht is door een ondernemende familie waarbij de gast altijd op 1 staat. In bebouwing en bedrijfsvoering een structuur uit het verleden wat voor de toekomst uitdagingen geeft. Juist met die uitdagingen zijn wij aan de slag in de vorm een masterplan. Wij vinden het belangrijk dat de omgeving niet alleen aansluit bij het DNA, maar zelfs bijdraagt aan het versterken hiervan.

Een masterplan waar je als bezoeker de complete WOW factor gaat ervaren maar waarbij je als werknemer ook de tofste werkomgeving krijgt. Mensen blijven boeien en binden.

De fases die wij hierin behandeld hebben zijn onder andere user experience en concept. Daarna zijn we overgegaan tot het ontwerp voor de meest optimale structuur van deze golfclub voor zowel interieur als exterieur. De perfecte voorbereiding voor een toekomstige hole-in-one.

Op dit moment werken we met veel plezier verder aan het Masterplan waarbij we de opdrachtgever ondersteunen in de aanpak voor dit toekomstplan, uitvoerbaar in de aankomende jaren.

Ontwerp
Interieurontwerp Empower Spaces, Anne Adriaans /  Willeke Verhagen
Programma
Masterplan Golfclub
Realisatie
2024-2026

PNB6.png

"Creating Better Spaces"

bottom of page