I N T E R I O R                                             

Het interieur als passend maatpak

Als liefhebbers voor ons vak zien we in elke omgeving kansen liggen om te verbeteren en te vernieuwen. Aanpakken zit in ons bloed en daarom is elke ruimte een uitdaging. Denk daarbij aan kantoren, woonomgeving, horeca, winkels maar ook healthcare.

Behoefte om ook de uitvoering uit handen te geven? Wij helpen u graag om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen en waarin u maar 1 aanspreekpunt heeft.
Na het maken en bepalen van het concept & definitieve ontwerp kunt u ons inschakelen voor o.a. de aannemer selectie, aandragen en aansturen van uitvoerende partijen volgens de door ons gemaakte planning en binnen het aangegeven budget. Wij zullen uw aanspreekpunt zijn gedurende het bouwproces.

Naast een adviserende rol kunnen wij ook alle interieur onderdelen aan u leveren en monteren. Hierin stellen we ons onafhankelijk op en stellen we enkel producten voor die passen bij de gebruiker, in het ontwerp en in de omgeving. Een totaal plan, zonder eindeloos shoppen, geadviseerd door professionals met een hoge dosis creativiteit.

Een omgeving moet goed voelen en de eind gebruiker omarmen.

Met oog voor detail verzorgen wij uw project.